het leven volgens henkdecorte

31 augustus 2008

Verrassend (Lookalikes bis)

"Zoek eens foto's van George Bush en Jo Vally. Uiterst merkwaardig." reageerde erik dams op mijn post over de opvallende fysieke gelijkenis tussen Karl Vannieuwkerke en Sinead O'Connor. Hij maakte mij nieuwsgierig. Op het eerste gezicht (ahum) zag ik geen verwantschap. Tot ik de cd-hoes stootte van zijn meest recente album 'Verrassend'. Een betere titel had ie niet kunnen bedenken.

Al kan het ook aan het mindere talent van de kunstenaar/portretschilder liggen natuurlijk. Ik spreek mij daar niet over uit, ik ben geen kunstkenner. Blijkbaar heeft die zich gespecialiseerd in portretten van vips. Het werk dat Jo Vally gebruikt heeft voor zijn cd heet eigenlijk 'Mr. Valère Lauwers' en is onderdeel van een privé collectie. Tiens, wie zou het dan hebben? En wie krijgt het als mijnheer en mevrouw Vally/Lauwers eindelijk werk maken van die scheiding? En hoe erg is het als iemand Peter Engels heet en op zijn website een 'Return back'-knop heeft staan ?

1 opmerking:

Aïda zei

Ik stelde in de loop van de Terzake uitzending over Michaël Jackson dan weer vast dat deze naar het einde toe meer en meer op Gunther Lamoot ging lijken.